vrijdag 10 december 2010

Prepaid creditcard aanvragen

Vergelijk een creditcard eens met een SIM-kaart voor uw mobiele telefoon. Geen overeenkomst? Wel als u ze beide prepaid maakt. Wie een prepaid creditcard wil gebruiken dient eerst geld te storten op zijn account voordat hij de kaart kan gebruiken. Dat werk ook zo met een prepaid SIM-kaart. Controleer uw eigen uitgaven dus optimaal en kies voor een prepaid creditcard!

Een prepaid creditcard met BKR-registratie
Indien u een negatieve BKR-registratie heeft bij het Bureau Krediet Registratie (BKR), kan een prepaid creditcard een uitkomst voor u zijn. U kunt dan namelijk geen gewone creditcard aanvragen omdat u niet door de BKR-toetsing zult komen. Waarom zou u eigenlijk een prepaid creditcard aanvragen? Een creditcard kan erg praktisch zijn tijdens een buitenlandse reis of voor (online) aankopen in het buitenland.

Een prepaid creditcard betekent controle
Feitelijk koopt u met een prepaid creditcard niet op krediet. U dient namelijk geld op uw account te storten voordat u de prepaid creditcard gebruikt. U kunt met een prepaid creditcard dus nooit meer uitgeven dan u hebt. Het feit dat u meer controle heeft over uw uitgaven is voor velen een prettige gedachte.

Welke prepaid creditcard aanvragen?
Een prepaid creditcard is in Nederland redelijk uniek. Beschikbaar zijn de MEDIUS Prepaid MasterCard en de Debit Card. De verwachting is dat de prepaid creditcard in de komende tijd sterk aan populariteit zal winnen.